9week ,turun darah

First scan 6week xnmpk cuma kntg shje,mgkin terlalu awal jd sy xscan selpas dr tu .sy beraggapn xde ppe , pnh rasa cram ,tpi xlama kjp2 n trus hilang .sy ingtkn tu normal 9w 5h sy tururn drh drk brown..then sy pgi klinik swsta ..dr scan smua nya hmpir xnmpk, .kntung tu mcm dh terpenyekk xde lngsg heartbeat,.drh sy non stop , sy agk keliru. Ada x pglamn mcm sy ...#nipengalamanpertamasya

3 Balas

saya ada pengalaman 2 kali keguguran.. just nampak kantung je.. pstu turun darah.. doctor cakap mungkin keguguran . dia bagi masa 2minggu untuk turun habis.. tak sampai 2minggu dia dah turun habis .. yg last keguguran tu.. tu yg paling sakit.. dah macam rasa nak melahirkan anak.. skrg alhamdulillah 1tahun tunggu allah bagi lagi rezeki kali3 11minggu.. dah ada heartbeat .. 5tahun ttc

7mo ago

alhamdulillah thniah sis,smga Allah permdhkn segla ursan

doc kata apa kat awk sis? moga dpmudahkn urusan awk ya.. 🤲🤲

7mo ago

dc cuma bg surt aminn tmksih sis. doakn sy

Klau dh mcm terpenyek tu dia nk gugur..

7mo ago

ye sis ,sy keguguran. doakn sy ada rezeki lgi ..