Kehamilan anggur

First baby lepas ttc 2 tahun dpt tau mengndung dh happy 8 minggu tiba2 disahkn kehamilan anggur atau molar pregnancy.. disarankn buang sbb kndungn berbahaya.. dekat sini sapa ada pengalamn kehamilan anggur boleh share ? #firstmom #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

Pengalaman bff sy & cousin sy, kne buang sebelah tiub, y cousin tu mula kne tebuk perut dulu masuk camera, then da dpt tahu belah mana y baby tu ade, then operation buang tiub n baby

1y ago

Oh.. Ok ok.. Y bff sy tu kehamilan anggur,. Sy lupa nk cerita. Sbb tdi sy story tntg cousin sy je, y bff sy tu dia bleeding apa smua, pastu kne cuci je la.. Mcm tu je la, and dia sangat sakit, tp kne cuci je la.. Xde kne operation.. Sy x sure la klau kes dia x sme ke apa.. Tp dia sebut kehamilan anggur tu