Kantung kosong

Feel down ssgt...scan 9w xnmpk baby... appointment pakar 8/8 ni.. last year D&C 14wk.. this year ujian ni plk... sedihnya...mcm2 di fikiran...Tuhan bg ujian sampai mcm ni... Betul ke kosong ni nak..r u there...pls grow for mummy...😢 #masihberharap #3rdpregnancy

6 Balas

sis ada simptom morning sickness x sis? sbb sy pun kantung kosng 6 weeks. minggu ni 9 weeks, baru nak gi kk check up. risau kalau kosong. tp alahan tu masih ada, cuma kurang..

moga baby grow dengan baik dan sihat ..jangan stress2...mcm sy 4/8 kena scan balik ..blm dpt detect baby heartbeat..semoga ada keajaiban 🙏🙏😇😇😇

2y ago

14/7 scan hari tu ckp 4 weeks.. sptutnya masa tu 10 week sdh .so khims ni kena scan blk

jgn risau , sy 7 weeks kosong , x nmpk apa2 , Dr kata sy x pregnant , 9 weeks scan baru nmpk kantung , baby skli heart beat .

Boleh cuba minum susu ibu mengandung. Contohnya anmum,enfamama,frisomum etc. insyaAllah janin berkembang dgn baik.

mcm sama dgn sy.. 8w nak masuk 9w.. kantung elok bulat tp janin takde.. dr suruh tunggu lagi 2 minggu..

be strong Sis