Not bad. Affordable

so far, memang okay. tak melekit, kulit tak berminyak. gatal gatal pun tak. rasa macam kulit baby gituw. harga pun affordable.

1 Balas

boleh tahu tak cream ni boleh start pakai masa week keberapa ya?

2y ago

sejujurnya, saya tak pasti week berapa sepatutnya pakai tapi saya pakai masa week 14 sebab kulit kering. at the same time, nak prevent strech mark awal awal. alhamdulillah, so far okay. strech mark pun tak nampak sangat