I love you our little one.. 😭

Eto yung pinakamalungkot kong nadatnan sa pag-uwi ko sa bahay. Yesterday, I lost my little one.. Our first baby and supposed to be the first grandchild on both sides.. I had her for 5 months in my tummy.. I love you so much my angel, Baby Thea.. 💓 Sobrang sakit.. One of my greatest heartbreaks.. Fly high my little angel. Mommy and Daddy loves you so much. 💓😭

I love you our little one.. 😭
1 Reply

Condolence po mommy 🥺 Pede magtanong mi ano nangyare ke baby?