Esok pergi KK

Esok saya kena pergi kk utk amik darah. Haritu nurse kata 10pm malam tu kena puasa, esok 8am ambil darah. Tapi tak jelas, puasa tak boleh makan sahaja ke tak boleh makan dan minum? Atau tak boleh makan tapi boleh minum air kosong? #firstmom

2 Balas

lepas pukul 10 malam xboleh makan dan minum (air berperisa dan manis). hanya boleh minum air kosong je sis.

Minum air gula ke awak? Biasanye, lepas 10pm x boleh makan tp boleh minum air kosong sahaja.

7mo ago

Minum air gula lah tu kot sbb nurse suruh puasa kan. Mmg ambik darah mula2, lpastu minum air gula, lpas 2 jam, kena ambik darah semula.