Cucuk kancing gigi

Esok nak kena cucuk kancing gigi.. sapa da kena ?? Kesan dia apa.. tdii tanya misi.. misi kata lenguh ja.. tp kawan cerita dia lenguh sakit 3/4 hari . Hahah seriaw pulak . Tp nk kena cucuk jugak 🤣🤣🤣🤣🤣

17 Balas

lpas kna ccuk 3 hri sy dmm on off ye 5 hari 🤣🤣 xlenguh tp serius pedih mattttttt

saya dh kena ... ok je cuma tmpt cucuk bengkak cikit ... x sakit pun..😅

Lenguh lah sikit. Takleh mengiring tempat cucuk tu sakit. Dlm sehari 2 je

lenguh ja macam anak no 2 sekali ja cucuk kalau anak petama dua kli

mmg lenguh sikit sis.. dlm 2 3 hari juga bru hilang lenguh..😊

depends orang kot. sy 2x cucuk alhamdulillah okay je.

2y ago

ooooo..ok.ok..huhu

Saya lenguh kejap ja... pastu xrasa apa dah