KEPUTIHAN mcm Susu basi early pregnant.

Esok baru masuk 10minggu. Tapi keputihan banyak sgt. Tekstur MCM Susu basi berketul2. Xgatal tapi tak selesa. Ada jangkitan ke ni?#bantujawab #SeriusTanya #ingintahu

3 Balas

sama tp normal ja tu sebab awal kehamilan mmg akn banyak keputihan..klau sy mnum air kosong n makan yogurt original setiap pg dan mlm..dan jngn tahan kencing tkut ada jangkitan kuman pula sbb salur kencing dgn kluar keputihan tu bercampur..if x selesa kena rajin cuci n tukar pad/sluar dlm haa

sye pun sama. pegi klinik dia bagi ubat supp. alhamdulillah dah kurang sikit

minum bnyk air sis..kerap tukar sluar dalam