CARA UTK KAWAL EMOSI

Emosi sya sekarang sgt teruk, ank 3 thun dan 4thun dua2 boy. tiap hari sya menjerit mrh kalu diorang sepah ruma slah sikit tumpah air sya dah marah. knpa ya sya skejap marah dgn anak sya jerit2 xhirau da jiran2 sblah ruma 🤣 dgn preg lagi anak ke 3 alahan xteruk mana pn cuma mual2 masak pun larat lagi cuma sya xfhm sikap sya kerap marah kadang ksian ank msi kecik sya dah marah2 😪 Ada xcara kawal emosi ? #preggymom #burnoutmum

12 Balas

Kalau kerap marah ni, awak dah burnt out, pegi luar, amik angin jap

kalau saya nak marah, sayapergi tempat lain