Nak tanya mummy²

Due saya esk (11/12/2022) sekarang saya dah masuk 39w6d tapi masih takde tanda² cuma sakit mengeras tu kadang² dtg pastu baby macam tolak² ke bawah jadi saya nak tanye kalau saya bersama suami boleh ke pancut dalam? #firstmom

1 Balas

Sama sis saya due smlm..tapi bby masih seronok duduk kat dalam lagi.. Perut mengeras tapi tak sakit.. Macam ii senaman saya da buat.. 😅

2y ago

betul tu..dah macam² senaman buat tapi baby tak nak keluar lagi