40week 2hari

Due date serah diri 24hb. Semua tips utk bukak kan jln cepat dah buat. Rasa takut dtg sbb ank2 sblm ni semua induce drip dan ubat sbb overdue. Sakit sgt2 smpai bergegar2 katil. Cuma skrang perut kerap mengeras je. Nak tanya boleh ke pegi pac utk check bukaan. Sy tak ada gdm. Ibu2 ada x cara nk bg lahir contraction yg natural gentle birth. Help😒

1 Balas

ketuk ketampi. bykkn berjalan. buat jalan itik. exercise guna gym ball. bykkn bersama suami. buat urutan perineum n bykkn berdoa.