Pembukaan takda

Due date saya 7/10, tapi masih lagi takada tanda bersalin. Pembukaan pun masih takada. Apa Perlu saya buat? Semua jenis petua dah. Berjalan, yoga. Makan itu ini macam orang tua ajar. Semualah. Rasa down sebab mak mertua hari hari chat tanya bila nak due? Rasa pressure sangat. Sebab mak mertua suruh nekad untuk normal juga macam mana pun. Btw ni my first pregnancy. 😔#pleasehelp #firstbaby

11 Balas

due date sy 6/10 tade tade brsalin lagi bby pon masih aktif lagi . first bby jgk