Selamat bersalin jm12 tadi

Due date ini Applikasi 24/2/24 Ngam2 ikut ini date tapi sy bersalin ceaser ada tak Tips cepatkan sembuh jahitan☺️ menangis juga tadi sebab First m#firstmom #First_Baby

1 Balas

Mandi makesure kena bagi air lalu dikawasan czer. Lepastu lap bagi kering betul2… Kalau nak senang gerak duduk bangun better pakai bengkung untuk support body… Better tidur baring atas katil jangan tilam bawah nanti susah nak bangun duduk… Jangan biar kawasan czer berpeluh… Jangan angkat or buat benda berat.. Banyak minum air masak… Makan buah oren…. Makan buah2an Makan sayur banyak Makan ayam kecuali ada allergic Makan telur kecuali ada allergic Betul2 jaga paling kurang sebulan…

2mo ago

Thank you Awak🥰🥰