DAH BERSALIN

Due date 28/6. Alhamdulillah 6/6 saya selamat bersalin secara normal . #36week6day

13 Balas

maaf menyelit ada x yg sakit contraction sngt2 tapii tanda tamda xda keluar ..contoh lendir darah atau air xkeluar pun ..tapi saya rasa sakit tu sangt sangat dasyat dah duduk kiri xjalan duduk kanan tetap sakit ..due lagi 7 hari

1w ago

Jalan buka sendiri ye?

Bes ny.. saya due 15/6 ni tanda belom adaaa ni.. false contraction ada lh kejap.. lepas tu elok balikkk. doakann saya ya beranak before due ni.. baby masih syok dlm perut

1w ago

Kannnnn ..sampai fikir ni tanda beranak ke, tp still baby masih santai dlm perut.. xnak kena induce. Sebab banyak org cakap sakit kalau paksa beranak ni.huhuh ada tips lagi ke kalau yg branak awal ni

Alhamdulillah tahniah..sy plk overdue.. Due 7/6.. Msih blm bersalin lg.. Ada trun tanda lendir darah sj skli

sy pun due 28/6/, tapi blum brsalin lagi niee .. baby msih aktif kat dlm, berharap bby keluar laa awal-ii ..

2w ago

Sama sis. Mengeras kerap sgt dah.

Alhamdulillah tahniah awk. Selamat berpantang. Doakan sy pulak ye dipermudahkan due 25/6 ni

7d ago

Sama sini.. Due 25/6..

sama jgk due 28/6. baby seronok lg ni. tp mengeras dh mkin kerap. doakn sy ya.

SYA due 28/6 kerap mengeras tp belum Ada tanda apa² lgi...smoga dipermudahkan

2w ago

semoga dipermudahkan urusan

sama due..tp belum ada tnda2 lg..penat nk jalan je bawa peruk besar..

Sy due 21/6 xde tanda2 lagi.. Skrg perut kerap mengeras je

sma lahh due 28/6 tpi blum brslin lgi tlong doakn yer