38 week 6 day

Due 22/8 baby masih selesa dalam perut macam ² dah buat berjalan senaman tak ada tanda besar lagi cuma sakit kawasan ari ²,kerap keluar lendir keputihan ,,mami ² yang due hampir ² sama ada yang dah selamat bersalin ke ?? #seconbaby

3 Balas

sy due 25/9 msh xde tnda cuma da 2 hari byk gerak kaki bengkak, area jari tu tiap mlm sakit x blh bengkok x blh genggam tp siang sakit x teruk pn..tny dktr dy ckp normal. mudah²an bby keluar ikut due date la n segala urusan bersalin kite semua dipermudahkan....aamiin³x

sama la kite..itu la yg terjadi..now dah 39 weeks masih takde tanda..cuma sakit badan dan keluar keputihan..semoga Baby keluar sebelum due la..aminnn

tu normal