38w 3hari

Due 18/5…..Dah Kena Tahan Wad…Doakan Sya D Permudahkan Ya….#firstmom #firstbaby

9 Balas

saya due 19/5 tpi Tenga mlm pecah air ketuban.. subuh kena tahan wad .. Doakan saya dipermudakan #second baby

Dah Chekin Smlm….2cm….td chek plk 4cm dah….tgu nak msok LR ja….tp LR penoh tpksa tgu kt wad dlu😅

Due date kita sama tp saya belum ada tanda2. Sis masuk awal kenapa tu, semoga dipermudahkan yaaaaa

1y ago

p KK misi ckp jantung bby drop…kna p hsptal trus…skrng okey….2cm dah..tgu bukaan or msok ubat

Saya due 17/5. Kenapa sis kena masuk ward? Semoga dipermudahkan urusan sis

awal in ward, kenapa tu sis.. btw semoga dipermudahkan segalaNya.. amin

saya due 19/5.. tpi xda tanda lagi 🥲

sama. tp due 12/5

Inshaallah amin

amin