Belum bersalin😭

Due 11/5 tapi belum bersalin lagi🥺😢 senaman dh buat jalan itik pun sudah .. cuma mlm2 sakit bahagian bawah ja mgkin baby tolak pundi kncing .. mommy2 due bln 5 ada yg dh bersalin ka#firstmom #SeriusTanya #bantusharing

8 Balas

Sama jgk, due 11/5.. sakit kt bwh bila bgn dari duduk/baring. Perut kerap mengeras. Tanda lain blom muncul lg… sabtu ni kena admit. awal2 doc dh bg surat serah diri sbb sy gdm on diet. Xleh lebih 40w😅

4w ago

samala dgn sya sakit2 dh bwah ni nk jln ngn bgun..mcm nk terkeluar baby je rasenya..tnda2 xde pn lgi..due 15hb ni..klu xde tnda2 kena serah diri 14hb sbb gdm on diet jugak..

Sama due 11/5 tpi lum ada tanda. Esok kena pi kk utk scan. Saya redha jee kalau czer. Nyawa ank lagi penting. Skrg ni masih belum ada tanda2 apa apa nak beranak. Smoga kita smua selamat

samalah.. sy pun tunggu hari nak serah diri je ni. Dahla anak pertama pun induced. Dah macam2 dah ikhtiar. Allah yang tentukan segalanya. Redha jela.

Sama la due sy 12/5… takde tanda apa lagi😭😭😭 takut la Bby makin besar.. haritu scan 36w 2.8kg.

3w ago

Awak dah bersalin ke???

saya 13/5 tak ada tanda pun, serah diri ahad ni 😣

4w ago

Ya betul. Dpt tarikh serah diri dari doc

Sama laa.. Tunggu hari serah diri je 😌

sama juga masih tiada tanda lagi 🫠