37 Weeks 5 Days

Dua tiga hari ni saya sakit bahagin bawah . Rasa menyengat macam kena tarik . Tapi tak selalu pun rasa sakit tu kadang kadang je mari . Itu petanda ap eh ? Baby tekan untuk keluarke? #ingintahu #seriusnanya #pleasehelp #bantusharing #f1rstimemom

2 Balas

false contraction tu. sye pun kena jgak. sakit kat ari2 tarik ke tulang blkg. bru2 ni appt nurse kate tu sbb tekanan dr baby & kepala da masuk laluan jadi sakit tu mmg on off.. sye 37w3d due 26/11. kadang tibe2 tgh mkn tertarik , tgh2 tido tertarik huhuhu... sabar je la..

Boleh jadi kontraksi palsu. Contraction yg betul2 akan rasa sekejap2.. Dan di sertai rasa sakit.. Itu ikut pengalaman sy.