maaf nak tnya kalau kena bentan ni tanda2 dia nak demam menggigil ke?

dua hari darah nifas sy keluar bnyak bukan mcm darah nifas sbb dlm satu hari brpa kali tukar pad.. hariini je saya menggigil smpai menangis sejuk sgt .. adakah tu bentan? ada tips tak cara nak hilang bentan? tlg saya momy2#seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Awak pergi klinik dengan segera. Tiada istilah bentan sebenarnya. Takut apa yang awak alami ni tumpah darah atau ada infection. Pergi klinik please untuk pemeriksaan lanjut.

9mo ago

hihi trima kasih jgk sbb risau dah bagi nasihat kt saya..❤️