Hb trun guys.😭

Dri 13. Trun 11. Mcm no kito ni. #bantusharing #advicemommies

4 Balas

Cuba makan makanan yang tingkatkan hb, saya selalu makan buah2an terutama buah jambu batu, kalau boleh tinggalkan maafkan yang turun kan hb contohnya berasaskan kafein..

kite makan ubat farmasi doc suggest...iberet nama dye...hb naik cantik elok je

5mo ago

iberet sy xboleh makan. sy makan maltofer, mungkin nk kene makan lebih dri sebiji

sy amalkn jus jambu batu so far alhmdulilah skrg 13 maintain je hb

Sama lh dgn saya sis.. sbb msh alahan apa2 pun xde selera nk mkn