Alahan teruk ...Hipertiroid

DR sahkan hipertiroid . Jadi apa yang anda alami sepanjang hamil dan bagaimana kelahiran ank anda..normal ? Bagaimana keadaan bayi (risau sangat)

2 Balas

sy hypertrd..sy tak dpt ubat apa2 pun..asal pergi pakar je asik cek biasa2 je..padahal jantung sy laju shaking..berpeluh..last2 sy ikhtiar berubat rawatan islam..dekat segamat.dia mati kan urat tairod..alhamdulillah..dalam masa seminggu..simptom tu semua hilang..jantung da mula stabil..shaking pun tak ada...sy cuma ikhtiar..sbb tak tahan sgt...

nadi laju ke ? biasa mkn ubat je kawal hormon tiriod tu. bersalin normal je

12mo ago

okayy xde apa