Hye pinjam mata kejap. Saya ttc 3 years

Double line @ tak ye? Dah lewat piriod 23days #seriusnanya #pleasehelp #ingintahu

Hye pinjam mata kejap. Saya ttc 3 years
2 Balas

Hye sis.. Nmpk macam double line tu.. In shaa Allah ada rezeki sis tu... Utk kepastian sis bole repeat buat upt dlm seminggu@ sehari dua lagy.. In shaa Allah makin terang.. Sis banyakkan rehat&take care taw.. Semoga baik2 je semuanya

2y ago

semoga puan dan baby selamat smoai melahirkan ..amin aminn

haii yunk. mate sye nmpak mcm double line. klau nk puas hati cube check guna clearblue digital.