Boy atau girl

Hi, doktor ada bgtahu gender tp Saja nak tny kat sini kot ada yg tahu mcm mana nak beza boy dgn girl. #ingintahu #boy_or_girl

Boy atau girl
9 Balas

Saya detail scan minggu lepas terang² dia kangkang tunjuk bebird😆lepas tu sy pegi pulak sonobee buat gender scan..pun nmpk bebird..Mcm sis punya scan tu..bijik mata sy nmpk girl..burger tu..kalau bebird nampak besaq 😁

7mo ago

ohh baik terima kasih sis

Haritu scan pun saya punya macam ni, tp doktor cakap tokle confirmkan lagi sbb baby kepit kaki. Kena try lagi bila baby kangkang skit utk konfemkan gender.

7mo ago

Kita buat kat swasta

cam baby girl sis...Sy bru ni wt scan terang2 nampak bird dia . Alhamdulillah... insyaAllah dpt sepasang da Sy..

7mo ago

Sy dlu scan babykatanya baby awal seminggu due..skrg Alhamdulillah xberubah da..baby smua ok sihat..saiz kepala & tulang smua ok.. Alhamdulillah

ni girl nampak burger ja kalau boy dia akan nampak pistol tersembur keluar 😅

Mcm girl sbb x nmpk pistol… klo baby kangkang lagi…klo nmpk terbojol tu maybe boy

7mo ago

baby taknak kangkang lg. dia kepit ni pun puas dah doktor kacau

sis nak tnyaa harga check macam ni berapa ya ?

7mo ago

sy survey byk klinik kebanyakkannya harga detail scan rm100++. tp waktu sy pergi ni ada promo jadi rm99 je.

boy mcm pistol, girl mcm hamburger 🫣

7mo ago

oh selalu 20 minggu keatas dh boleh nampak kan. terima kasih sis

ni betul2 dia tunjuk girl

7mo ago

alhamdulillah kalau keluar girl. haritu baby kepit2 jd susah sikit nak nampak.

sy nmpk mcm girl🫢