Perut baby kecil

Doctor suruh beranak 37weeks sbb takut baby lemas. Scan semua okay cuma perut baby kecil. Ada siapa experience the same ke? Apa maksudnya tu? Perlu ke saya concern anak perut kecil?#1sttimemom #bantusharing #pregnancy #firstpregnancy

1 Balas

Sma mcm kes saya sis.. hri tu scan time baby 36 minggu 2 hri. Kpla baby ngam sizenya.. skli perut baby baru 32 minggu.. badan baby ketinggalan 1 Bln kecik.. doktor sarankan bersalin awal sblum 38 minggu.. tapi sya besok 18/5 38 minggu sdh belum bersalin lagi.. 20/5 temu janji jmpa doktor lgi.. tidk tw lh mcm mna..

2w ago

Tulah sis.. sya skrg 38 minggu.. lusah temu janji jmpa doktor lgi..