Missed miscarriage 9 weeks

Doctor sahkan no fetal heart. Sedih juga lah. Tapi dah tak jadi nak buat macam mana kan.. haritu masa 8 weeks I scan ada heartbeat. Kenapa doctor tak bagi ubat kuat rahim ya? Memang kita kena mintak ke? Kalau I makan ubat kuat rahim dari haritu, possible utk gugur tu ada tak? #firstbaby

1 Balas

ye tetap ada..kdg2 bkn sbb rahim jgk..tp janin itu sendiri tidak sihat peratusan nye lbh tinggi.walau janin dh ade jantung skalipun.itu y doc pakar bgtau sy.

2y ago

I see.. thank youu..