Darah turun keguguran

Doctor bg tahu baby saya dah tak ada heartbeat and saya dah start turun darah. Doctor bg 2 weeks untuk dia turun sendiri. Ada tips tak untuk dia turun sendiri? Sbb saya tak nak buat d&c sbb ni kali kedua saya miscarriage and last year bulan 6 saya dah buat d&c. Tolong share tips #pleasehelp #bantusharing

7 Balas

Awk sy pernah mcm ni.. Minum air kelapa muda, pernah lemon dan letak garam sikit.. InsyaAllah nanti kluar.. X sakit pon.. Sy 2kali mcm ni.. Awk minta dgn Allah agar dipermudahkan ok

1y ago

Saya pun sekarang dah start bleeding and saya harap sangat dia keluar cepat. Sbb berharap sangat saya tak perlu masuk hospital sbb saya tak mahu buat d&c lagi 😭 doakan saya ye

salam boleh tau keadaan skarang puan? Dpt turun sendiri atau d&c jugak?

1y ago

Alhamdulillah saya kantung keluar sendiri haritu tak jalani d&c. Saya ikut tips dari apps ni minum air kelapa muda. Mungkin awak boleh cuba

Maaf awk, yg mula2 awk gugur sbb apa?

1y ago

Yang awal tu saya gugur sbb dia stop grow yang second ni pun saya stop grow and tak ada heart beat

Maaf puan, dh berapa weeks ye?

5mo ago

Maaf nak tanya, kira sebelum gugur tu ada rasa perubahan tak badan? Macam dah tak loya? Atau awak still loya and detect melalui scan ja?

mnum air kelapa muda.

cuba mnum air kelapa muda.

1y ago

Okay nanti saya cuba,doakan saya ye

dh brpa weeks ?

1y ago

Sepatutnya 9 weeks mcm tu