Hai semua. Vitamin yg doc bg tu sampai bila kena makan ye? Sbb skrg saya dah 23week.

Doc tak bagi vitamin obimin tu masa saya checkup last week ,so boleh ke kalau nak makan vitamin yg lain? #firstmom

2 Balas

mkn vit smpai bersalin nanti. awk kena inform dkt nurse@doc vit awk dah/hampir habis masa checkup. nak mkn vit yg lain pun kena minta advice dari doc dulu.

3mo ago

Oh okk. Mungkin doc lupa kot nk bg sbb saya org last, time tgahari tu nk rehat dah

Makan smpai semasa berpantang