Anak kuninh

Doakan saya harini check up anak harap kuning turun semalam check 198 bacaan. Doktor kata tinggi sebab umur anak baru 3hari. Saya baru je keluar wad 7/12 baru lepas bersalin. Risau anak kena masuk wad. Semoga putera saya sihat#firstbaby #firstmom

2 Balas

Sy baby baru 2 hari bacaan kuning dah 300.terus masuk hospital semalaman. Penat n stress pun ada.. Bersalin 3 pg.. Pg2 pkl 8 kk dah call suruh dtg check up ibu dan anak. Dah 5 hari, Hari2 pergi ulang alik klnik hospital. Stress nya penat beranak tak hilang lg.. Dah la berpantang sendiri...baby kena kejut bg susu. Rupanya baby isap angin je.. Susu sy kurang... Kecian baby sy berat die turun.

2y ago

Kena kerap susukan bayi. Saya susu takde saya bagi juga susu formula. Lepastu nurse cakap mandi kan bayi dengan air cap badak. Alhamdulillah baby sy kerap berak n kencing kuning dia harini menurun

kerapkan kan penyusuan susu ibu. utk baby kencing dgn berak dgn kerap. baby yg kuning suka tidur. kejut baby utk menyusu setiap 2j skli

2y ago

boleh follow lactation counselor mcm nadmasrom & noorfazila. byk info tentang baby kuning.