Assalamualaikum saya nak bertanya kalau 6 minggu memang baby terlampau kecik ke ,saya minta doa

doa supaya baby saya membesar dengan sihat #SeriusTanya

3 Balas

6w kecik je. butir beras gitu saja. klu 6w dh bsr mcm mana nk bawa perut smpai 40w kn. tak terbangun awk nanti inshaAllah xde apa tu 😊

4mo ago

rahim sis terbalik dulu mcm mana ..maaf bertanya gugur atau baby lahir dngn normal ye

maaf baby saya keciik mcm ni ..itu buat saya risau dan tertanya2,saya harap tuhan panjangkan usia dia dan tumbusuran dia ..boleh jawab

4mo ago

Size masa saya 6w5d sama mcm sis, teruskan makan folic acid, rehat cukup2 ye. Lagi 2 minggu repeat scan lagii

rajin2 scroll apps ni sis .. mmg Ada size baby ikut size buah ☺️