Hamil Kali nie Naik berat lambat.

Dl sblm hamil 61kg. Hamil 26mgu berat br naik jd 64kg. sikit sgt ke naik berat nie.? Kira 6bln lebih Dh.

4 Balas

Lucky you sis As long as baby is growing well no problem Im also 26 weeks but already 70kg from 59kg 😓😓 but i only eat on time healthy food no junk food i walk i do exercise but still gaining so much weight.

Takde mslh pun. Berat mommy tak naik no problem. Janji baby you grow ikut weeks should be ok.

Mantain berat sis .. sy dri 62 berat skrg 69 25week🤣

Ok je asal baby naik berat