Ni tanda nak bersalin ke

Discharge mcm ni ke tanda nak bersalin? Tapi takde sakit sakit, ni tetiba je keluar. Dah 39weeks 3hari, nak kata cramp2/contraction tu ada tapi jarak jauh lagi. Tolong #firstmom

Ni tanda nak bersalin ke
2 Balas

bukan jga,kalau keluar lendir + cmpur drh tu bru la tnda brsalin besar,tpi kalau rasa ragu2 ,sist refer hsptal ..tkut jga Ada bkaan awal

ya mungkin . lebih baik minta doc check bukaan cm awak. semoga dipermudahkan urusan bersalin;)