mau nanya

dikasih surat rujukan dri puskes buat ke rs kehamilan 38 week yg diagnosanya : supervision of normal pregnancy itu mksdnya jd surat untuk rujukan lahiran apa surat rujukan untuk pemeriksaan Kehamilan si ? siapa tau ada yg paham bantu di share karna ak smpe skrg msh bngung

3 Tanggapan

Di puskesmas ny da ruang bersalin ga bun? Kalo ga da,tu rujukan persalinan normal d rs

Itu untuk pemeriksaan lanjutan biasa bun di RS 😊

itu kayaknya untuk pemeriksaan kehamilan aka bun untk usg

5y ago

oh gtuu yah bun ? terus klau surat rujukan buat melahirkan itu kaya gimna bentuk suray rujukannya