Suami saya emo bila saya suruh buat kerja, lagi² masak. Terus dia emo cakap makan luar lagi senang.

Dia kesian kat saya sakit² mengandung. Lepas kerja dia ambik pastu kita terus makan malam. Tapi kalau hari² makan luar saya bosan, nak makan homecooked. Saya pulak still loya bau asap so tak boleh masak. Dia bukan tak sayang tapi dia penat lepas kerja, saya pun penat. Lepas dia masak dia terus bad mood tak bercakap,saya rasa sedih lah nak nagis je setiap kali dia emo macam tu.#firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Balas

mntk la die masak masa cuti je. org kalau dh penat disuruh mcm2 mmg jadi badmood. nak2 lagi kalau tgh lapar kan. xkira laki ka perempuan. nnti masak tu suruh lebih kan. kira 2 3 jenis lauk. asing siap masuk bekas, frozen kan. nnti nak mkn panas kan je.