Normal ke 38weeks2day sakit perut asyik rasa nak buang air besar

Dia buang air besar pastu perut memulas then perut mengeras patut ke pergi hospital #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Balas

normal , saya baru 36w ni pun ada rasa tapi dia tak sakit sangat .. sakit main2 macam tu misi saya ada bagitau tu persediaan nak bersalin ..

2y ago

betul , saya pun da start rasa sakit dan baby pun ada mengeras kadang rasa tak selesa ..

Normal. Tu boleh jadi tanda nak brsalin jugak.

2y ago

Tu laa semalam pergi checkup nurse saya pun ckp mcm tu ade setengah org mcm tu tanda2 nak bersalin