Hi assalamualaikum , my baby 5 bulan lebih

Dia baru tahu meniarap , normal ke? 21hb ni dia start makan tapi belum boleh duduk atau merangkak.

2 Balas

normal sis. ank sy nk msk 5bln dh boleh meniarap, 6bln dh golek² tp blm merangkak lg. duduk pn still x kuat lg bdnnya, lembik melentok lg. hahaha . lain baby lain mile stone dia. yg penting baby sihat² aje.

Yup absolutely normal. Boleh pantau milestone baby dalam TAP ni juga. Ada checklist yang disediakan. Sangat membantu dan bermanfaat.