hi ibu2 bulan 3

Dh bersalin ke tu👀👀haha kita ni masih menungguuu

51 Balas

Saya due 28/3..pagi td keluar lendir darah sikit2 tp berterusan.Dah pergi check hospital td tp baru 2cm.Nak tanya selalu kalau keluar lendir darah ni berapa lama ambil masa ye utk bersalin?Contraction xda..

1y ago

biasanya klo lendir+ darah mmg x lama akan bersalin.. Mcm sy pagi turun lendir + darah MLM dlm kol 7 lbh mcm tu DH bersalin..

dh slamat bersalin 3hb Feb aritu , 36 weeks 2 days normal , ikutkan due 2hb Mac . tpi baby nk kluar awal sngt air ketuban pecah . Smoga dprmudhkan sgala urusan brsalin mommies 🥰

Dah slamat brsalin 3hb Feb haritu. 36 week 2days Normal . Ikutkan Due 2hb Mac . tpi baby nk kluar awal Air ketuban pecah . smoga Diprmudhkan Sgala Urusan mommies Semua🥰♥️

Dah selamat bersalin 12hb Feb aritu. 36week 1day emergency czer. Ikutkn due 11hb mac. Bby nk keluar awal Air ketuban kurg. Moga dprmudhkn urusan bersalin semua mommies.

1y ago

Skrg dh bpe week. Doc pn xkn nk trus pksa bersalin . Dia tgk juge berat bby dh bpe. Bpe week. Sis xkna refer hospital lg Kn.

belim bersalin lagi , due 28/3 , admit ward dari 24 hb sebab tekanan darah tinggi , now 4cm doakan bukaan pintu rahim cepat ya , semoga saya dipermudahkan urusan aaamiin

1y ago

harap urusan sis dipermudahkan.😍

klu iktkn due date 21/3,tp doc dh bg tarikh utk bersalin scara czer 7/3 nie...sbb dh 2 scar prev..Doakan semoga segala urusan dipermudahkan🙏🏻

sy due 23/3 tp perut dh turun setiap hari akan buang air ya cair..ade juak rase senak2 tp jarangla.. kaki pon dh bengkak skit..

hi ..saya dah 39 mnggu 1 harii . still belum ada tanda .. if smpai 40 mnggu keatas xbrsalin jugak ..akan kena czer ke??

masih menunggu jugak. due date 11/3 .. doakan kita yg tgh menunggu ni d permudahkan urusan bersalin ye

masih menunggu juga due 25/3 semoga momy kat sini yang bersalin bulan 3 semoga di permudah kan amin...