tolong ibu²

dh 17 mggu kehamilan ..tp berat x naik².. dri awl 10 mggu checkup buka buku pink berat 42kg je .. skrng dh 17 mggu kehamilan , berat baru 43.6kg jee 🥺 ada apa² cara nak naikkan berat x ? doc sruh naikkan skit berat .. tp mcm mna , mkn oke je ..xde mual xde alahan ..makan masih mcm biasa , tp berat still mcm tu je 😭

2 Balas

Sy sblm pregnt berat 33kg je😂 nk bersalin berat cuma 40kg je…nnti akn naik slow2 spnjg pregnt..ni lepas bersalin berat kembLi asal