Sakit + nyeri pinggang sampai kaki kiri

Dear moms, kalau hamil trimester 3 Dan sakit pinggang sampai kaki yg sgt2 sampai takleh berjalan berdiri bangun, adakah normal dan apa cadangan cara untuk atasi masalah tu? Sy bakal ibu yg masih bekerja.. Tolong bantu... #bantusharing #pleasehelp #firsttimemom #advicemommies #advicepls

2 Balas

sedang merasai . tp sebelah je la . habis pregnant pun msih rasa jugak masa ank second tu . terpaksa pegi fisio. boleh search scatica leg pain . ada exercise harap membantu

4mo ago

Sama la, sebelah jeee... Kiri...

Normal dear..nak bangun pun susah.. Harap bersabar je sehingga bersalin. Nanti hilang la tu lepas bersalin