Baby terlalu aktif bahaya ke ?

Hi dear mommy. Now i pregnant 6 bulan . Sejak 5 bulan baby aktif sangat pagi siang malam dia dok berjoget dalam perut 😂😂 adakah normal atau bahaya ? Kadang kita tidur pun terjaga dia dok berjoget aktif betul . Haha . Ada tak mommy yang macam i ?

2 Balas

Saya pernah lalui ya bila malam lagi aktif. Tak bahaya sis. As long anak bergerak Alhamdulillah sebab memang kena pantau anak bergerak ke tak. Tak bergerak langsung risau juga

Lebih baik baby aktif dari dia kurang gerak. Mana yg mommy rasa lebih risau ?