Keguguran at 14weeks pada 4 haribulan 1 2024.

Dear Mommies, Baru kehilangan anak syurga saya pada hari khamis lalu. Ini adalah keguguran kedua saya anak pertama 😞 memerlukan kata-kata semangat dan cara untuk move on 😞. #firstmom

1 Balas

pandang dari +ve side. ada hikmah semua yg berlaku. redha dgn apa yg dh jadi..inshaAllah Allah akn ganti yg lebih baik.. sy pernah kehilangan ank kembar pd usia 14w2d. lepas dari tu sy tak fokus kpd pregnancy, lebih fokus pd diri sendiri dan pasangan, perbaiki mana yg kurang. Alhamdulillah penantian 3 tahun, sy dikurniakan seorang puteri, dan skrg menunggu hari utk adiknya. Allah ambil ank kembar, dan Allah gantikan ank jarak dekat. jd apa2 pun bersangka baik dgn aturan Allah.

4mo ago

terima kasih