Mommies, help me

Dear mommies, pickup anak kt taska td cikgu kata jari baby merah2. Boleh jadi ke disebabkan anak sering isap jari? Saya jadi suspicious sbb merah sangat tapi cikgu takde cakap tersepit atau apa2. Nampak macam tersepit kan? #firsttimemom #pleasehelp

Mommies, help me
2 Balas

ni macam tersepit. atau ada budak lain gigit ke? cuba bawa pergi doktor untuk sahkan. doktor boleh keluarkan surat kalau sakit tu nampak suspicious

4mo ago

ok awak, thanks. tanya cikgu dia tadi dia kata kena gigit semut, tapi setuju seeloknya bawak gi klinik terus

Sorry awak. Ni bukan kesan gigitan semut. It doesn't make sense at all. Nampak macam tersepit ni.

4mo ago

kan awak. memang cikgu dia cakap kena gigit semut, tak dapat terima dek akal gigitan semut mcmni