Gender Boy & Boy

DCDA twins.. semalam pergi buat growth scan kat klinik swasta... Caj double gais 😂 Alhamdulillah doc ckp baby membesar selari dengan minggu kehamilan.. Check gender..dua dua boys.. tapi mata mummy nmpk 3 line sorang tu... Hari jumaat yg mulia ni...semoga mummy beroleh kembar sepasang...🥰 Tapi kalau Allah kurniakan dua2 boi pun mummy syukur alhamdulillah.. #DCDA #twins #growthscan

2 Balas

Alhamdulillah.. seronoknye twins 🥰 brp weeks sis scan tu? mhl ye double caj.. sy tgk pakej klinik siti twins xtra caj 20% gitu je..

2y ago

sy 18w... a ahh.. kira dua org.. rm140 growth scan je ,😅