Diperli lambat berjalan

My daughter 11m 3w.. MIL kerap tanya knpe masih belum berjalan sndri.. MIL juga sllu ckp anak lmbt berjalan sbb tak pakai baby walker.. Sy mmg bertegas taknak gunakan baby walker utk tujuan keselamatan.. And sy juga tahu masih normal utk usia anak sy jika masih belum boleh berjalan.. Mommies kat sini boleh share tak umur brpe anak mommies berjalan sndri ☹️ #firstbaby

43 Balas

anak sy yg sulung dulu naik walker tapi 1 tahun 3 bulan baru cekap bejalan. anak lain awal sikit tapi 1 tahun ke atas jugak.

anak Sya dh 2 tahun lbh x blh jalan pun lg.. sedih tuh mmg sedih tp dh x thu nk buat mcm mana lg 😭😭😭

Tak boleh pakai walker. Dlm buku kesihatan tak benarkan sbb bahaya. Ckp je pendapat kita berbeza.

tkpeeee ada anak cpt. ada anak lambat. ada yg setahun 3 bulan baru tatihh. if doc kata ok. its ok.

Ank buah saya. 1 tahun , masa birthday dia baru pandai berdiri, berjalan 2 jln. Jatuh

ank sy dh 13 bulan baru setapak dua then jatuh..masih tak boleh jalan lancar lagi..

sy rasa normal ja sbb sepupu sy pon anak dia 1tahun 2 bulan baru boleh jalan

Anak saya 1tahun2bulan baru berjalan sis, setiap anak tak sama

Anak saya berjalan umur 1thn4bln 😊skrg dh umur 3thn

anak aku cukup setahun baru pandai jalan 😂😂😂