Normal tak mommy² semua

Dari dapat tahu pregnant smp skrg dh masuk 7w takde alahan muntah, morning sick . cuma kekadang rasa kalau kita keluar g jenjalan tu tibe rasa pening, klu bab makan pulak, setiap kali nak makan petg or malam mesti tknk makan nasi rasa mcm kembang tekak 🥲 . rasa loya sikit² . then paling penting nak tnya mommy² semua . 7w perut memang tknmpk lagi ke ? or kita yg badan kecil? last timbang haritu berat badan 39.1kg. its normal ke? first time jadi mommy . #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

1 Balas

7weeks masih awal lagi dear. Boleh search google tengok baby besar mana, dekat TAP pun ada. Saya masa pregnant pun perut kecil comel, tapi bila scan, pembesaran baby takde masalah, so its normal.