Air limau + asam boi

Dari awal pregnant suka beno minum air limau , kdg minum limau asam boi , klu boleh sehari sekali kne minum mcm buat sedap lidah gitu kalau tk rsa tksedap je lidah ni . Lpastu hrini suami dah tkbgi minum , katanya ibu mengandung jgn selalu sgt masam masam ni , ni da hari hari katanya . Tak elok kat baby Hukhuk sedihh pulak rasa 😢

2 Balas

Sy makan limau sambal tuh potong pastuh sedut 😂😂😂 kdang2 letak serbuk asam. Selalunye sedut je mcm tuh smpai org tengok jadi kecur. Mak sy tngok sy makan mcm tuh risau dia ckap sy takde deria rasa sbb tak rasa masam 😂😂 tpi skrg nak masuk 12w sy nak yg masam jugak tpi mkn apple hijau, lactel yogurt yg asli tuh

limau tu bagos.. vitamin C.. yg x elok ye asam boi.. asam2 yg d proses mmg x elok..