Gerakan baby.. 29weeks+++

Dalam sejam brapa kali korang rasa baby bgerak?#ingintahu

2 Balas

jam berapa baby sis genap 10 gerakan? saya pun biasa dalam sejam dia gerak lebih dr 3x.. kadang 2x...

2mo ago

sejam kdg smpai 7 8x gerakan. aktif betulss. kdg seminit pon 7 8x dia kick hehe.. tpi tu waktu dia bgun lah. kalau dia tidur nk smpaikn 7 8x gerakan dalam sejam tu, take time jgk. kalau dri 9am smpai 9pm kul 3 4ptg dh lebih 10x gerakan dh. hope baby aktif smpai nk bersalin nanti. risau kalau dia senyap, sbb dia mmg aktif je selalu.

Sy tuari lebih dari 3x