36 week...

Dalam minggu ni dah start rasa bawah perut senak bila diri or banyak jalan . Buat kerja rumah sikit dah tak selesa bwh perut n ari² kita tu . Tak larat dah nak bwk perut berat betul . Kadang malam² time nak tidur perut kejap² ngeras n baby aktif betul duk bergolek tonjol²nya perut kita 😌. Tak bg mummy dia tidur agaknya . Celah kangkang sakit betul nak bangun dari katil . Tgh tidur mesti bangun 3x ke toilet . Bila bangun ehh tengok perut kejap senget ke kiri kejap ke kanan . Mmg mcmtu ke ? Ada yg simptom sama mcm saya . Sorry saya #firstmom

1 Balas

sya 33 weeks, mmg da rasa semua ni sis .. pksa ja jalan keluar pgi toilet tengah mlm .. baby pun aktif mlm kuat sgt dia kick² perut tu smpai senget² 😅