Sedih sangat

Dah masuk 38w..baru lepas gaduh dengan adik beradik..menangis non stop..tapi takde sape faham perasaan ni..bukan minta disanjung sebab mengandung..tapi minta dihormati dilindungi pun susah..salah ke kita menangis takut baby dalam perut ikut sama..tapi dah tak tahan sebak sangat..takde sape nak ajak bercerita pasal ni..takut kalau menangis non stop effect baby dalam perut..#firstmom

8 Balas

sis bnykkn bsabar...dan fikir positive...slalu istifar ya....

4mo ago

Thank u ya sis