Pregnant ke

Dah lewat period 2mgu,ni result pagi td. Masih samar2.. Mgu lepas pon mcm ni. Ke sy patut try brand lain. Sblom ni dh pernah try accufast, naik 2 line samar2 jugak. Normal ke pregnant tp xterang line dia. #ingintahu #pleasehelp #firstmom

Pregnant ke
6 Balas

UPT tak kira terang tak terang. janji ada line, maksudnya sis pregnant. maybe sis ovulasi lambat sikit cycle baru ni sebab tu dah lewat 2 minggu pun still tak berapa terang. maybe UPT ni tak berapa sensitif. kalau sis risau, boleh ke klinik untuk check 😁

Saya pun guna yang ni haritu. Blur je line nya. Then untuk kepastian saya beli clearblue, alhamdulillah terang benderang line dia. InayaAllah positif tuu🤭 congrats mama✨❤️

beli brand dip n tell pun ok..yg jenis ni mmg xkan nampak clear cuma kalau dah 2 minggu garis kedua cepat kelihatan berbanding seminggu lewat

hai.. saya pun sebelum ni guna yg mcm awak ni.. memang line samar je... saya tukar lain yg mcm sy tunjuk ni terus naik terang.. awak try laaa

asalkan 2 line, InshaAllah pregnant la tu. pergi scan sis utk confirmation

Awk bli yg brand mahal skit yg tinggi hcg