Buka buku pink

Dah Dpt tarikh buka buku pink, soalan saya kad pink tu mmg nurse simpan ya? Dan untuk air kencing kita bawa skli masa buka buku pink atau lepas ni setiap kli check up kena bawak? Maaf banyak tanya #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Buku pink ye? Nurse ada copy sendiri. Dia buat 2 copy so satu kita simpan. Air kencing nnt kencing kt klinik..tiap kali checkup kena kencing..

1y ago

Selalunya dia bg je takde pulak simpan. Maybe dia tunggu surat nikah dulu kot

Saya punya ada 2 copy buku pink. 1 copy memang kkia yang simpan. 1 lagi kita sendiri simpan.